lemmik_ehtne_munad_õli

Maikuus tõime poelettidele Ehtsa majoneesi Lemmik kaubamärgi all, mis on esimene Eestis toodetud 100% naturaalne majonees.

Vanasti valmistati majoneesi ise naturaalsetest koostisosadest. Värsked munad, kuldne õli ja sinep, mis oli nii kange, et võttis silmist vee välja. See kõik vispeldati savikausis mõnusalt kreemjaks, lisati pisut soola, ning Ehtne majonees oligi valmis. Täpselt sellist majoneesi võib nüüd leida ka kaupluseriiulitelt.

Lemmik Ehtne majonees on esimene Eestis toodetud tõeliselt ehe majonees. Toote unikaalsus seisneb selle naturaalses koostises, mis on gluteeni-, tärklise-, GMO-, kunstlike maitse-, värv-, lõhna- ja säilitusainetevaba. Toote puhtusest annab tunnistust ka tavalisest lühem säilivusaeg.

Ehtne majonees on meeldiva maitsega ning ideaalne mitmesuguste salatite ja suupistete valmistamiseks. Sobib suurepäraselt lisandiks kala-, liha- ja köögivilja-ahjuroogadele. Määri majoneesi krõbedale leiva- või saiaviilule, ja võileib saab kaks korda maitsvam!

Tõeliselt ehtne majonees pole kuhugi kadunud – hoiame seda Sinu jaoks alles!