Kohv ja kondenspiim

Kui kontoris puudub külmkapp, kodus läheb piim või kohvikoor pidevalt halvaks ning ei taha nende asemel tarbida kohvivalgendajaid, siis tuleb poest üles otsida korgiga pehmes pakendis kodumaine kondenspiim. See säilib erinevalt UHT piimast toatemperatuuril vähemalt kuu aega, kuna kondenspiimas sisalduv suhkur aitab kondespiima häid omadusi pikalt säilitada. Kes joob kohvi suhkru ja piimaga, sel tasub igal juhul järgi proovida!

Kondenspiima eelised:
1. Toatemperatuuril säilib kondenspiim avatuna vähemalt ühe kuu. Kui kontoris külmik puudub, saab kondenspiima vabalt säilitada ka näiteks töölaua peal.
2. Kondenspiim annab kohvile mõnusa loomuliku maitse. Suhkrut juurde lisada pole vaja.
3. Taassuletava korgiga pakendist on kondenspiima mugav valada. Pakend püsib puhas.
4. Mingeid lisaaineid kondenspiim ei sisalda ja on seetõttu tervislikum kui kohvivalgendaja.
5. Taassuletava korgiga pakendisse suletud kondenspiimale ei jää külge kümkapi lõhn ja seetõttu ei pea kogu kondenspiima korraga ära kasutama.
6. Kui on plaanis minna matkale või piknikule ning plaanite juua ka kohvi, siis on pehmet pakendit väga mugav kaasa võtta.

Hoiatame ette: korduval proovimisel võib kondenspiima kasutamisest saada püsiv harjumus:)