Kuum šokolaadijook

Kui hea on kuum ja šokolaadine jook, eriti külma ilmaga! Naudi seda jooki kodus vahukooremütsiga kaunistatult, nagu see oleks magustoit. Teine võimalus on valada kuum šokolaadijook hoopis termosesse, võtta kaasa head sõbrad ja kosutada sellega ennast ja teisi karges metsas matkates.

Kakaokondenspiima kasutades on jooki eriti lihtne teha!

Kogus kahele:
3,5 dl piima
5 spl Jaani kakaokondenspiima

Peale:
1 dl vahukoort
1 tl vanillisuhkrut
kaneeli
tšillipulbrit

Kuumuta piim potis peaaegu keemiseni, lisa kakaokondenspiim ja kuumuta veel segades, kuni jookide segunemiseni. Vahusta koor koos vanillisuhkruga tugevaks vahuks. Vala šokolaadijook tassi või kruusi sisse ja kaunista pealt vahukoore, kaneeli ja tšillipulbriga. Naudi kohe!