Tooted

B2B ja HoReCa

Meie tootmisrajatistele on omistatud BRCGS 9.0 sertifikaat. Aitame teil valmistada just teie soovidele ja vajadustele vastavaid kastmeid.

Leiame praktilisi lahendusi nii väikestele restoranidele kui ka suurtele toitlustusettevõtetele, pakkudes vajadusel tehnoloogilist tuge.

Parima lahenduse leidmiseks
võtke meiega ühendust e-posti teel:

Meie ettevõttel on kõrgeimad kvaliteedistandardid ja lai tootevalik.

polven foods

Termostabiilne vanillitäidis

Rasva 10%

Omadused

  • termostabiilne temperatuurini 200–220 °C
  • pehme koostis
  • suhkru vähene kristalliseerumine

Kasutamine

polven foods

Termostabiilne karamell

Rasva 10%

Omadused

  • termostabiilne temperatuurini 200–220 °C
  • pehme koostis
  • suhkru vähene kristalliseerumine

Kasutamine

polven foods

Karamelliseeritud magustatud kondenspiim stabilisaatoritega

Rasva 8%

Omadused

  • koostis püsib stabiilne ka pikaajalisel segamisel (nt dosaatorites)
  • termostabiilne temperatuurini kuni 200 °C
  • suhkru vähene kristalliseerumine
  • sobib külmutamiseks

Kasutamine

polven foods

Kondenspiimakaramelli analoogtoode palmirasvaga

Rasva 12%

Omadused

  • tihke koostis
  • suhkru vähene kristalliseerumine
  • sobib külmutamiseks
  • enne annustamist võib kuumutada temperatuurini 30–35° C”

Kasutamine

polven foods

Karamellikreem

Rasva 22%

Omadused

  • eriti tihke koostis
  • ei muutu vesiseks
  • suhkru vähene kristalliseerumine
  • sobib külmutamiseks

Kasutamine

polven foods

Soolakaramell

Rasva 10%

Omadused

  • koostis püsib stabiilne ka pikaajalisel segamisel (nt dosaatorites)
  • suhkru kristalliseerumist ei esine

Kasutamine

polven foods

Kondenspiimakaramell suhkruga

Rasva 8%

Omadused

  • tihke koostis
  • suhkru vähene kristalliseerumine
  • sobib külmutamiseks

Kasutamine

polven foods

Magustatud kondenspiima täidis

Rasva 8%

Omadused

  • sobib külmutamiseks, segamiseks, kuumutamiseks ja karamelliseerimiseks
  • ladustamise ajal suhkru vähene kristalliseerumine, sh valmistoodetes

Kasutamine

polven foods

Kondenspiim suhkru ja šokolaadiga

Rasva 8%

Omadused

  • sobib külmutamiseks, segamiseks, kuumutamiseks ja karamelliseerimiseks
  • ladustamise ajal suhkru vähene kristalliseerumine, sh valmistoodetes

Kasutamine

polven foods

Kondenspiim suhkruga

Rasva 8%

Omadused

  • sobib külmutamiseks, segamiseks, kuumutamiseks ja karamelliseerimiseks
  • ladustamise ajal suhkru vähene kristalliseerumine, sh valmistoodetes

Kasutamine

polven foods

Kerge
MAJONEES

RAsva 20%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

polven foods

decoratiivne
MAJONEES

Rasva 45%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

polven foods

Originaal
MAJONEES

RAsva 50%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

polven foods

Meistri
MAJONEES

Rasva 67%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

polven foods

Klassikaline
MAJONEES

Rasva 67%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

polven foods

Päris
MAJONEES

Rasva 72%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

polven foods

vegan
MAJONEES

RAsva 40%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

Polven Foods

Caesari kaste

Rasva 60%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

Polven Foods

Juustukaste

Rasva 40%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

Polven Foods

Küüslaugukaste

RAsva 30%

Allergeenid

Kasutamine

Salatites

Kastmetes

Suupistetes

Tänavatoidus

Lihaga

Kalaga

Meie ettevõttel on kõrgeimad kvaliteedistandardid ja lai tootevalik.

Kondenspiim

Oleme ainus kondenspiimatootja Eestis, kes valmistab klassikalist kondenspiima suhkruga, aga ka šokolaadimaitselist varianti ja kondenspiimakaramelli.

Kasutame kodumaist piima ja keskendume kvaliteedi hoidmisele. Meie tooted püsivad ladustamise ajal stabiilsed – suhkur kristalliseerub minimaalselt – sobides hästi kasutamiseks pagaritöökodades, jäätise ja kondiitritoodete valmistamiseks.

Parima lahenduse leidmiseks
võtke meiega ühendust e-posti teel:

JAANI

kondenspiim suhkruga
Magus täidis

Ainus Eestis toodetud magustatud kondenspiim.Pakendit on lihtne avada ja sulgeda. Metallpurgiga võrreldes hoiab hermeetiline pakend kondenspiima kauem värskena ja ei lase külmikulõhnadel tootele külge jääda.Kondenspiim sobib eriti hästi kohvi sisse, kookide ja küpsetiste valmistamiseks ning muidugi ka niisama maiusena.Mugav pakend, suur energiasisaldus ja pikk säilivusaeg teevad kondenspiimast mõnusa matkatoidu.
Pastöriseeritud piim*, suhkur, täispiimapulber, laktoos

Toiteväärtus 100 g kohta​​

energiasisaldus

1358 kJ/324 kcal

rasvad

8,0 g

millest küllastunud rasvhapped

5,2 g

süsivesikud

56,0 g

millest suhkrud

56,0 g

valgud

7,1 g

sool

0,2 g

Allergeenid

Rezeknes legenda

kondenspiim suhkruga
Magus täidis

Ainus Eestis toodetud magustatud kondenspiim.Pakendit on lihtne avada ja sulgeda. Metallpurgiga võrreldes hoiab hermeetiline pakend kondenspiima kauem värskena ja ei lase külmikulõhnadel tootele külge jääda.Kondenspiim sobib eriti hästi kohvi sisse, kookide ja küpsetiste valmistamiseks ning muidugi ka niisama maiusena.Mugav pakend, suur energiasisaldus ja pikk säilivusaeg teevad kondenspiimast mõnusa matkatoidu.
Pastöriseeritud piim*, suhkur, täispiimapulber, laktoos

Toiteväärtus 100 g kohta​​

energiasisaldus

1358 kJ/324 kcal

rasvad

8,0 g

millest küllastunud rasvhapped

5,2 g

süsivesikud

56,0 g

millest suhkrud

56,0 g

valgud

7,1 g

sool

0,2 g

Allergeenid

Jaani

KARAMELL
Magus täidis

Pehme, võise konsistentsiga kondenspiimakaramell.Sobib hästi määrimiseks röstsaiale või pannkookidele, aga ka söömiseks otse pakendist. Kondenspiimakaramellist saab teha karamelliküpsiseid, iirise-juustukooki ja kringlitäidist. Pole vaja kodus tunde kondenspiima keeta, kui saab ka lihtsamalt!
Pastöriseeritud piim*, suhkur

Toiteväärtus 100 g kohta​​

energiasisaldus

1427 kJ/338 kcal

rasvad

8,0 g

millest küllastunud rasvhapped

5,3 g

süsivesikud

58,5 g

millest suhkrud

58,5 g

valgud

8,0 g

sool

0,3 g

Allergeenid

Jaani

kondenspiim suhkru ja šokolaadiga
Magus täidis

Šokolaadiga kondenspiim sobib küpsetistesse, kastmeks magustoitudele ja jäätisele ning šokolaadijoogi valmistamiseks. Šokolaadijoogi valmistamiseks lisa 2–3 supilusikatäit šokolaadi-kondenspiima 250 ml piimale või veele. Lisaks saab sellest teha maitsvaid rummipalle, šokolaadi- ja kreemikooke, šokolaadiküpsiseid ja muid küpsetisi. Toote abil saab lisada kreemisust ja šokolaadimaitset juustukoogile .

Pakendil on mugav taassuletav kork, mis hoiab kondenspiima kauem värske. Mugav pakend, suur energiasisaldus ja pikk säilivusaeg teevad kondenspiimast mõnusa matkatoidu.

Pastöriseeritud piim, suhkur, täispiimapulber, šokolaadipulber, kakaopulber

Toiteväärtus 100 g kohta​​​

energiasisaldus

1380 kJ/330 kcal

rasvad

8,5 g

millest küllastunud rasvhapped

5,2 g

süsivesikud

56,0 g

millest suhkrud

56,0 g

valgud

7,0 g

sool

0,2 g

Allergeenid

Rezeknes Legenda

kondenspiim suhkru ja šokolaadiga
Magus täidis

Šokolaadiga kondenspiim sobib küpsetistesse, kastmeks magustoitudele ja jäätisele ning šokolaadijoogi valmistamiseks. Šokolaadijoogi valmistamiseks lisa 2–3 supilusikatäit šokolaadi-kondenspiima 250 ml piimale või veele. Lisaks saab sellest teha maitsvaid rummipalle, šokolaadi- ja kreemikooke, šokolaadiküpsiseid ja muid küpsetisi. Toote abil saab lisada kreemisust ja šokolaadimaitset juustukoogile .Pakendil on mugav taassuletav kork, mis hoiab kondenspiima kauem värske. Mugav pakend, suur energiasisaldus ja pikk säilivusaeg teevad kondenspiimast mõnusa matkatoidu.
Pastöriseeritud piim, suhkur, täispiimapulber, šokolaadipulber, kakaopulber

Toiteväärtus 100 g kohta​​​

energiasisaldus

1380 kJ/330 kcal

rasvad

8,5 g

millest küllastunud rasvhapped

5,2 g

süsivesikud

56,0 g

millest suhkrud

56,0 g

valgud

7,0 g

sool

0,2 g

Allergeenid

Majonees

Juhindume kvaliteedist ja kodusest maitsest.

Meie enimmüüdud provansaal majoneesi retsept põhineb seda tüüpi kastme ajaloolisel koostisel. Kohalikust rapsiõlist ja munadest valmistatud majoneeside rasvasisaldus jääb 10% kuni 67% vahele.

Parima lahenduse leidmiseks
võtke meiega ühendust e-posti teel:

Meie ettevõttel on kõrgeimad kvaliteedistandardid ja lai tootevalik.

LEMMIK

Originaal provansaal
MAJONEES

Eesti populaarseim majonees, mida toodetakse juba alates 1998. aastast ning see kannab Tunnustatud Eesti Toidu pääsukesemärgist.Majonees on parajalt sinepise maitsega ja seda sobib kasutada erinevate toitude valmistamisel: salatites, liha- ja kalaroogades, kastmetes, marinaadides või küpsetistes.Majoneesi valmistamisel on kasutatud kvaliteetsest Eesti rapsiõli, mis sisaldab väärtuslikke oomega-3 rasvhappeid.

Rapsiõli, vesi, suhkur, modifitseeritud kartulitärklis, vadakupulber, sool, munakollasepulber, happesuse regulaator (äädikhape, sidrunhape), sinepipulber, stabilisaatorid (toidukiud, ksantaankummi, guarkummi), säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat), sinepi lõhna- ja maitseaine, toiduvärv (karoteenid), antioksüdant (E385).

Toiteväärtus 100 g kohta

energiasisaldus

1947 kJ/473 kcal

rasvad

50,0 g

millest küllastunud rasvhapped

3,8 g

süsivesikud

5,0 g

millest suhkrud

2,3 g

valgud

0,7 g

sool

1,1 g

Allergeenid

LEMMIK

Provansaal oliivi
MAJONEES

Lemmik oliivimajoneesi iseloomustab õrn oliiviõli maitse. See sobib hästi võileiva peale, küpsetamiseks ning soojadesse ja külmadesse salatitesse. Kannab Tunnustatud Eesti Toidu pääsukesemärgist.Valmistamiseks on kasutatud Eesti rapsiõli ja Itaalia ekstra väärisoliiviõli, mis rikastavad toodet oomega-3 rasvhapete ja loodusliku antioksüdandi E-vitamiiniga.

Õlid (rapsiõli, ekstra väärisoliiviõli 3%), vesi, suhkur, modifitseeritud tärklis, vadakupulber, sool, munakollasepulber, happesuse regulaator (äädikhape, sidrunhape), sinepipulber, stabilisaatorid (ksantaankummi, guarkummi), säilitusained (kaaliumsorbaat), sinepi lõhna- ja maitseaine, antioksüdant (E-vitamiin), toiduvärv (karoteenid).

Toiteväärtus 100 g kohta​

energiasisaldus

1947 kJ/473 kcal

rasvad

50,0 g

millest küllastunud rasvhapped

3,8 g

süsivesikud

5,0 g

millest suhkrud

2,3 g

valgud

0,7 g

sool

1,1 g

Allergeenid

LEMMIK

klassikaline provansaal
MAJONEES (laktoosivaba)

Kerge klassikaline majonees alates aastast 1998. Kannab Tunnustatud Eesti Toidu pääsukesemärgist.

Majonees on laktoosivaba ja sobib seega laktoositalumatusega inimestele.

Sobib salatitesse, liha- ja kalaroogadega, marinaadi ja kastmena ning on heade küpsetusomadustega.

Vesi, rapsiõli, modifitseeritud kartulitärklis, sool, suhkur, munakollasepulber, happesuse regulaator (äädikhape, sidrunhape), stabilisaatorid (ksantaankummi, guarkummi), säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat), sinepi lõhna- ja maitseaine, toiduvärv (karoteenid), antioksüdant (E385).

Toiteväärtus 100 g kohta​​

energiasisaldus

1594 kJ/381 kcal

rasvad

40,0 g

millest küllastunud rasvhapped

3,0g

süsivesikud

4,9 g

millest suhkrud

2,3 g

valgud

0,3 g

sool

1,4 g

Allergeenid

SVEIKS

Provansaal
MAJONEES

Majonees provansaal on valmistatud traditsioonilise, põlvest põlve edasi antud retsepti järgi. Läti tarbijad hindavad kõrgelt provansaali majoneesi maitset.Majoneesi valmistamisel on kasutatud kvaliteetsest Eesti rapsiõli, mis sisaldab väärtuslikke oomega-3 rasvhappeid. Ei sisalda säilitusaineid.
Rapsiõli, vesi, munakollasepulber, vadakupulber, suhkur, sool, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape, sooda), stabilisaatorid (guarkummi, ksantaankummi), sinep, antioksüdant (E385).

Toiteväärtus 100 g kohta​

energiasisaldus

2590 kJ/620 kcal

rasvad

67,0 g

millest küllastunud rasvhapped

5,1g

süsivesikud

2,6 g

millest suhkrud

2,6 g

valgud

1,6 g

sool

1,1 g

Allergeenid

SVEIKS

Taimne salatimajonees

Eriti sinepise maitsega majonees, mis lisab roogadele kerget vürtsikust ja pikantsust. Majonees sobib suurepäraselt salatitesse ja lihaga. Salatimajoneesil on taimetoidu sertifikaadi märgis (organisatsioon V-Label), mis tähendab, et see sobib ka taimetoitlastele.
Vesi, rapsiõli, suhkur, paksendaja (modifitseeritud tärklis), munakollasepulber (1,6%)*, sool, happesuse regulaatorid (äädikhape), sinepipulber, stabilisaatorid (guarkummi, ksantaanvaik), säilitusaine (kaaliumsorbaat), sinepi lõhna- ja maitseaine, toiduvärv (karoteenid), antioksüdant (E385). * Vabapidamisel kanade munad.

Toiteväärtus 100 g kohta​

energiasisaldus

1407 kJ/340 kcal

rasvad

35,0 g

millest küllastunud rasvhapped

2,9g

süsivesikud

5,6 g

millest suhkrud

3,4 g

valgud

0,6 g

sool

1,4 g

Allergeenid